Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

TREND ALERT : Onze favoriete bikerboots 2018

TREND ALERT : Onze favoriete bikerboots 2018

Dit item mag deze winter absoluut niet ontbreken in je kledingkast!

Het najaar heeft een tijdje op zich laten wachten, maar we moeten er nu toch echt aan geloven. De blaadjes vallen van de bomen en het is alweer vroeg donker. De temperaturen dalen flink en de dikke truien, warme sjaals, mutsen en handschoenen kunnen weer uit de kast. En nu het kouder wordt, heb je natuurlijk een mooi excuus om een paar nieuwe schoenen aan te schaffen. Met onze nieuwe najaarscollectie is dat gelukkig helemaal geen ramp.

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen, maar dit item mag deze winter absoluut niet ontbreken in je kledingkast: de bikerboot. De bikerboot is ook dit najaar weer een echte musthave. Een groot voordeel van deze stoere schoen is dat hij gemakkelijk te combineren valt met verschillende kledingstijlen. De bikerboot is dit seizoen in nog meer soorten en maten verkrijgbaar dan voorheen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben alvast een selectie gemaakt van onze bestseller bikerboots!

1. ROTTA S.R.L. Bikerboot 


Met deze witte leren bikerboot van Rotta S.R.L. steel je echt de show. De grove zilveren studs en de opvallende gesp maken dat deze bikerboot een echte eye catcher is. Is deze Rotta S.R.L boot wat voor jou? Klik op de afbeelding om deze bikerboot te bekijken. 

2. BARRACUDA Bikerboot


Met deze stoere bikerboot van Barracuda kom je de winter wel door. Het italiaanse merk Barracuda staat al sinds 1896 bekend om haar creatieve collectie gemaakt met vakmanschap. De opvallende en stoere damesschoenen van Barracuda hebben een luxe uitstraling en het design sluit naadloos aan op de trends van nu. Klik op de afbeelding om deze bikerboot te bekijken.

3. STRATEGIA Bikerboot

De ontwerpen van Strategia hebben een geheel eigen stijl, zijn vrouwelijk, elegant en toch stoer. Deze stoere boot valt op door de 2 grove, goudkleurige gespen in combinatie met de gouden knopen. Is deze Strategia boot wat voor jou? Klik hier op de afbeelding om deze bikerboot te bekijken.

Zit jouw bikerboot er nog niet tussen? Bekijk dan onze gehele bikerboot collectie! 

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.