Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sneaker trend 2019

Sneaker trend 2019

Het sneakerseizoen is begonnen! Ben jij klaar om een statement te maken?

Het sneakerseizoen is begonnen! Waar we afgelopen jaar vooral veel beschaafde witte gympen voorbij zagen komen, is de trend nu verschoven naar meer gedurfde items die karakter tonen. Ben jij klaar om een statement te maken?

We zien dit voorjaar sneakers in de meest uiteenlopende prints, kleuren en modellen voorbijkomen. Hou jij ervan jouw outfit compleet te maken met opvallende schoenen? Ga dit seizoen dan voor de ‘’Statement sneaker”! Denk hierbij aan sneakers met één of meerdere kleuren of prints. Ook sneakers met hoge zolen of een materiaalmix zorgen voor een power look. Vrouwelijke modellen in opvallende kleuren zien we bijvoorbeeld terug bij de merken Lola Cruz en Santoni. 

De Neon trend

Waar tijdens de modeshows van grote merken neon al een prominente plek in de collectie innam, verschijnt de neon trend nu overal in het straatbeeld. De fluoriserend groene, roze en oranje details op sneakers brengen een zomers gevoel met zich mee en zorgen tegelijk voor een unieke look. De sneakers van Santoni, Via Roma en Philippe Model met neon details sluiten perfect aan op deze trend. 

De Chunky sneaker

De “Chunky sneaker” heeft vaak grove details zoals plateau- of kartelzolen. In de nieuwste collecties van Nubikk, Lola Cruz en Santoni  zie je bijvoorbeeld veel sneakers met een hogere zool terug. Dit zorgt niet alleen voor een stoere look maar biedt ook een comfortabele fit en optisch langere benen!

Statement sneakers zijn gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Speel met stijlen en laat bijvoorbeeld dezelfde kleur als accent terugkomen in een tas. Ben je op zoek naar een subtieler model sneakers? Bekijk alle schoenen in onze webshop en vind een model dat bij jou past.

Wij hebben onze mooiste statement sneakers met opvallende kleuren alvast voor je geselecteerd:

1. Santoni sneaker met neon details 




Klik op de afbeelding om deze enkellaars te bekijken

2.Philippe Model sneaker met neon roze




Klik op de afbeelding om deze enkellaars te bekijken.

3. Singer sneaker met neon geel 




Klik op de afbeelding om deze enkellaars te bekijken.

4. Nubikk sneaker met neon details





Klik op de afbeelding om deze enkellaars te bekijken. 


5. Lola Cruz sneaker met neon details




Zit jouw sneaker er nog niet tussen? Bekijk dan onze gehele dames collectie hier!

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.