Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

NEW: HOGAN DAMES

NEW: HOGAN DAMES

Éen van de nieuwste schoenenmerken bij Manwood is het Italiaanse sneakermerk Hogan. Na het succes bij de heren, hebben we nu ook prachtige, stoere Hogan sneakers voor dames in het assortiment!

De fashionable vrouw die van haar outfit een mooi geheel wil maken, zit bij Hogan helemaal goed. Met de unieke details en de prachtige kleuren, kun je eindeloos combineren. Hogan onderscheidt zich door hoge kwaliteit, functionaliteit en design. Hogan is in de jaren 80 opgericht en de exclusieve sneakers vallen op door de kenmerkende ‘Hogan-H’ aan de zijkant van de schoen. Het design van de sneakers is tijdloos en daardoor kun je sneakers van Hogan jarenlang dragen.

De sneakers van Hogan zijn echte musthaves en zijn daarnaast zéér comfortabel. Ben je ook al fan? bekijk hier ons prachtige assortiment van Hogan sneakers voor dames!
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.