• Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Klantenservice tel: 020 7220960
  • Achteraf betalen mogelijk
Nederlands
Categorieën
Uw filters

Heren SANTONI

103 Producten
Filters
Filters

Santoni bij Manwood Amsterdam


Het exclusieve schoenenmerk Santoni staat bij Manwood hoog in het vaandel. Het Italiaanse schoenenmerk bestaat sinds 1975 en het onderscheidende karakter van het merk is in de loop der jaren onveranderd gebleven. Het merk Santoni is één van de meest beroemde en herkenbare luxe merken, waarbij handgemaakte afwerking en perfecte kwaliteit, in combinatie met veel passie kenmerkend zijn. De productie van een paar Santoni schoenen neemt twintig dagen in beslag, waarbij op ambachtelijke wijze, exclusieve schoenen, stuk voor stuk op echte traditionele wijze worden gemaakt en tot in de puntjes afgewerkt.

Manwood Amsterdam heeft altijd een ruim assortiment van Santoni op voorraad, van prachtige, nette klassieke instappers en veterschoenen, tot aan sportieve sneakers en boots.

Herenschoenen en damesschoenen van Santoni kunt u snel en gemakkelijk bestellen in onze webshop en worden binnen 1 tot 3 werkendagen bezorgd. Heeft u vragen? Mail dan naar webshop@manwood.nl of kom langs in onze winkels in Amsterdam en kies voor een paar prachtige Santoni schoenen!
Divide