• Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Klantenservice tel: 020 7220960
  • Achteraf betalen mogelijk
Nederlands
Categorieën
Uw filters

Betaalmogelijkheden

Via iDeal:
iDeal koppelt u direct aan uw internetbankierprogramma. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank of Friesland Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Uw betaling wordt direct verwerkt en wij zullen uw bestelling meteen verzenden.

Klarna
Via Klarna bieden wij u de mogelijkheid aan om achteraf te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de betaling van uw bestelling te voltooien. 

Heeft u vragen over een betaling of wordt uw bestelling niet goedgekeurd door Klarna? Neem dan contact op met Klarna via het telefoonnummer 020-8082852 of u kunt uw vraag stellen via de chat op klarna.nl/klantenservice. Klarna is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.klarna.nl

Creditcard via Ogone:
Ogone is een betaaloplossing die ontworpen is voor de elektronische handel. Wanneer u wilt betalen met uw creditcard van Visa of Matercard kiest u bij betalingen voor creditcard. Zodra u heeft aangegeven tot betaling te willen overgaan, leidt de webshop u verder naar de website van Ogone. Ogone verzamelt alle nodige informatie en verwerkt de betaalvraag. Na verificatie van de betaling brengt Ogone ons op de hoogte en leidt u terug naar de webshop. 

VVV-bonnen:
U kunt zowel in onze winkels met een VVV-cadeaukaart betalen als in onze online webshop. Indien u een VVV-cadeaukaart gebruikt als betaalmiddel, wordt het aankoopbedrag bij een eventuele retour teruggestort op uw VVV-cadeaukaart. Bewaar deze dan ook goed.

Bancontact:
U kunt op de webshop betalen met Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dit is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. 

Als online betalen niet lukt:
U heeft een order online heeft geplaatst, maar de betaling is niet gelukt dan kunt u uw orderbevestiging die u van ons per mail heeft ontvangen naar webshop@manwood.nl. mailen met daarin uw wens om per bank te betalen - wij sturen u dan onze bankgegevens toe. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij tot verzending overgaan.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW


Divide