Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaalmogelijkheden

Via iDeal:
iDeal koppelt u direct aan uw internetbankierprogramma. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank of Friesland Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Uw betaling wordt direct verwerkt en wij zullen uw bestelling meteen verzenden.

Creditcard via Worldline:
Worldline is een betaaloplossing die ontworpen is voor de elektronische handel. Wanneer u wilt betalen met uw creditcard van Visa of Mastercard kiest u bij betalingen voor creditcard. Zodra u heeft aangegeven tot betaling te willen overgaan, leidt de webshop u verder naar de website van Worldline. Worldline verzamelt alle nodige informatie en verwerkt de betaalvraag. Na verificatie van de betaling brengt Worldline ons op de hoogte en leidt u terug naar de webshop. Bij betaling met creditcard zal het bedrag op het moment van de transactie direct in rekening worden gebracht.

VVV-bonnen:
U kunt zowel in onze winkels met een VVV-cadeaukaart betalen als in onze online webshop. Indien u een VVV-cadeaukaart gebruikt als betaalmiddel, wordt het aankoopbedrag bij een eventuele retour teruggestort op uw VVV-cadeaukaart. Bewaar deze dan ook goed.

Bancontact:
U kunt op de webshop betalen met Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dit is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. 

Als online betalen niet lukt:
U heeft een order online heeft geplaatst, maar de betaling is niet gelukt dan kunt u uw orderbevestiging die u van ons per mail heeft ontvangen naar webshop@manwood.nl. mailen met daarin uw wens om per bank te betalen - wij sturen u dan onze bankgegevens toe. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij tot verzending overgaan.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW 

Voorwaarden kortingscode:

- Je kunt per bestelling gebruik maken van maximaal één kortingscode. Het combineren van een kortingscode met een cadeaubon is wel mogelijk.   
- Kortingscodes hebben een beperkte geldigheidsduur.     
- Mogelijk gebonden aan bepaalde categorieën of (kortings)acties

Let op! Helaas is het niet mogelijk om na het plaatsen van een bestelling achteraf een kortingscode of cadeaubon te verrekenen. Ook de klantenservice kan je hierbij niet helpen. Je kunt de kortingscode of cadeaubon uiteraard bij je volgende bestelling gebruiken.Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.