• Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Klantenservice tel: 020 7220960
  • Lid van Thuiswinkel Waarborg
Nederlands
Categorieën
Uw filters

Levering

Wij verzenden uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen na de besteldatum. Na onze zorgvuldige kwaliteitscontrole levert PostNL uw bestelling af op het door u opgegeven afleveradres. Bij een afleveradres buiten Nederland kan de bezorging enkele dagen langer duren.

Na uw online bestelling sturen wij u, zodra het pakket verzonden is, een emailbericht met uw order gegevens en uw tracking code. Volg bij www.postnl.nl/ uw pakket door uw track & trace nummer in te vullen.
Het kan voorkomen dat uw bestelling uit ons andere filiaal moet komen- in dat geval kan het een of twee dagen langer duren voordat het pakket bij u aankomt. Bent u niet thuis? Geef dan uw werkadres op. 

Alle producten zijn, tenzij anders aangegeven, direct uit voorraad leverbaar. Als wij uw bestelling op voorraad hebben, zal deze binnen 3 werkdagen met Post NL bij u worden afgeleverd. Bij een aankoopbedrag tot en met €45,- brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening. Gratis verzenden in Nederland geldt bij een aankoopbedrag hoger dan €45,- Het retourneren van schoenen is voor eigen rekening. Wij versturen ook schoenen naar Belgie en Duitsland. De verzend- en retourkosten zijn in dit geval voor eigen rekening, het versturen van een pakket kost €13,00 

Manwood wenst u veel plezier met uw aankoop!

Divide