Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Klantenservice

Hoe kan ik in contact komen met de afdeling webshop?
U kunt uw vraag stellen door een e-mail te sturen naar webshop@manwood.nl of u kunt bellen naar +31 (0)20-7220960. Indien u reeds een bestelling heeft geplaatst, verzoeken wij u vriendelijk uw ordernummer te vermelden.

Herroepen
Mocht u gebruik willen maken van het recht tot herroeping dan vindt u hier een model formulier herroeping, u kunt dit als voorbeeld gebruiken en/of per email aan ons duidelijk maken dat u van de koop wilt afzien, de ontvangst van uw herroeping zullen wij bevestigen. Na ontvangst van uw herroeping heeft u nog eens 14 dagen de tijd om uw aankoop terug te sturen. Uitgebreide informatie over het herroepingsrecht/retourneren: https://www.manwood.nl/service/ruilen-retourneren.html.

Cadeaubon
U kunt uw liefste verrassen met een Cadeaubon van Manwood, de cadeaubon is verkrijgbaar op de Willemsparkweg 173 te Amsterdam, u betaalt daar terplekke het bedrag wat u op de Cadeaubon wilt zetten.

Waar kan ik met mijn klacht terecht?
Indien u een klacht heeft over een product of onze dienstverlening, verzoeken wij u vriendelijk eerst contact op te nemen met onze customer service via telefoonnummer 020-7220960/085-0163880 of een e-mail te sturen naar customerservice@manwood.nl. Wij streven ernaar om klachten die wij via de e-mail ontvangen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Mocht dit onverhoopt niet lukken vanwege drukte, dan doen wij ons uiterste best om deze binnen 3 werkdagen te beantwoorden. 
Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht, krijgt u van ons een inhoudelijke reactie. Indien de klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld, dan kan de klacht voorgelegd worden aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform via http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

contactgegevens:
Middenweg 19, 1098 AA Amsterdam
Tel: +31 (0)20-7220960
Tel: +31 (0)85-0163880

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.