Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Western Classics

Western Classics

Stoer, vrouwelijk en hot deze zomer: cowboyboots!

Het komende seizoen zullen we veel puntige neuzen, schuine blokhakken en opvallende prints voorbij zien komen, deze trend zet zich ook voort dit aankomend najaar. Ga voor de klassieke western look of een moderne versie met deze unieke modellen uit onze collectie.

Rotta: City Western Laars

De witte leren laarsjes kom je dit seizoen overal tegen in het straatbeeld. Deze elegante witte laars van Rotta maakt elke zomeroutfit compleet. Stoer onder een jurkje, maar tegelijk ook vrouwelijk en zomers. 


Klik op de afbeelding om deze westernboot te bekijken.

Elena Lachi: Slangenleer

Ga je voor een meer gewaagde look? Deze kleurrijke laars is absoluut een eye-catcher. Ideaal dus om deze zomer langere afstanden op te lopen. Heb je toevallig een flared jeans en weet je niet met welke schoen de jeans te combineren? Deze laars is je antwoord, deze laars is beschikbaar in de kleuren wit, blauw en geel. 


 

Klik op de afbeelding om deze westernboot te bekijken. 

Buttero: Hoge Western Laars

Naast de vele korte modellen zijn ook de traditionele, hoge western laarzen deze zomer niet weg te denken uit het straatbeeld. Deze luxe zwartleren laarzen van Buttero hebben een iconische schuine blokhak. Dit seizoen zien we ook veel klassieke cognac kleurige cowboylaarzen en door de tijdloze en stoere ontwerpen kunt u de laarzen makkelijk combineren met iedere outfit. 



Klik op de afbeelding om deze westernboot te bekijken.

Lola Cruz: Suede Enkellaars

Ons bestsellermerk Lola Cruz maakt Western boots met een moderne twist, zoals deze verfijnde enkellaars in cognac. Met deze suède laars maak je een elegant statement, maar de houten details op de hak houden het casual genoeg om ze dagelijks te kunnen dragen. Kortom: de ultieme zomerlaars. Deze bestseller laarzen komen ook nog binnen in het khaky suède en in wit leer! 


Klik op de afbeelding om deze westernboot te bekijken.

Zit jouw favoriete cowboyboot er nog niet tussen? Bekijk dan onze gehele collectie!

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.