Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

TOMS uitgelicht

TOMS uitgelicht

Heb je wel eens gehoord van het merk Toms?

Waarschijnlijk wel, want Toms is inmiddels bekend over de hele wereld. Je ziet Toms overal en vele Toms sieren onze voeten met hippe sneakers en vrolijke espadrilles, maar het verhaal achter Toms maakt je vast nog veel enthousiaster. Toms is namelijk niet alleen maar een schoenenmerk, want Toms doet veel meer dan alleen schoenen! 

Het verhaal achter Toms..

In het jaar 2006 was de reiziger Blake Mycoskie op bezoek in een klein dorp in Argentinië en hij ontdekte dat de kinderen allemaal geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om deze kinderen en vele andere kinderen te kunnen helpen, zette hij Toms op. Het principe 'one for one' toegelicht; koop één paar schoenen en TOMS geeft één paar schoenen aan een kind in nood. 

 
Door een paar Toms schoenen aan te schaffen, investeer je dus in jezelf én lever je meteen een bijdrage aan een goed doel. De schoenen van Toms zijn niet alleen erg leuk, lekker zomers, maar zitten ook nog eens erg comfortabel. Als je op zoek bent naar vrolijke en duurzame schoenen, met een geweldig concept, dan zit je helemaal goed met Toms schoenen. 

Onze Toms collectie

Wij hebben een aantal van onze favoriete modellen uitgelicht en uiteraard hebben we ook nog vele leuke modellen in de SALE. Bekijk onze gehele Toms collectie hier.


Klik op de afbeelding om deze schoen te bekijken.


Klik op de afbeelding om deze schoen te bekijken.


Klik op de afbeelding om deze schoen te bekijken.


Klik op de afbeelding om deze schoen te bekijken.


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.