Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

NEW: ANINE BING

NEW: ANINE BING

Het populaire kledingmerk Anine Bing nu verkrijgbaar bij Manwood!

Anine Bing by Manwood


Fashionistas kunnen binnenkort hun hart ophalen in Amsterdam, want naast schoenen en accessoires start Manwood met de verkoop van een héél gaaf merk. Overgevlogen vanuit L.A. gaat het kledingmerk Anine Bing in de verkoop bij Manwood aan de Willemsparkweg 173 en online op manwood.nl.

Het kledingmerk Anine Bing heeft exclusieve fashion voor elke vrouw. De Deense Anine Bing is al op jonge leeftijd gestart in de mode. Anine Bing begon als model, groeide uit tot blogger en startte hierna haar eigen label, waarmee ze de perfecte mix heeft gevonden tussen de basic Scandinavische stijl en het hippe Los Angeles. Anine Bing heeft een bijzondere eigen uitstraling. Vrouwelijk, stoer en toch met opvallende details.

De kleding van Anine Bing zijn een investering waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Met de maandelijkse collecties met een edgy en vrouwelijk design brengt Anine Bing een uniek concept. Bekijk onze gehele collectie hier of kom langs aan de Willemsparkweg 173!

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.