Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Trend alert: de hoge chelsea boot

Trend alert: de hoge chelsea boot

Heb je ze al voorbij zien komen op de catwalk?

Heb je ze al voorbij zien komen op de catwalk? De nieuwe favoriet onder vele fashionistas: de hoge chelsea boot! De Chelsea Boots zijn dit najaarseizoen helemaal terug, alleen dan in een net iets andere uitvoering dan voorgaande jaren. Waar we voorheen voornamelijk laarsjes zagen tot enkelhoogte, zien we dit seizoen vooral de 3/4e lengte tot halverwege de kuit.

Vandaag de dag zijn Chelsea Boots populair vanwege het minimalistische, stoere en klassieke uiterlijk. Deze laarsjes met elastische inzet op de schacht staan leuk onder iedere outfit en zitten ook nog eens super comfortabel. Ze zijn perfect casual te combineren, maar staan ook mooi bij een wat meer formele look. Een tijdloze klassieker die iedere vrouw in de kast moet hebben staan.

Ga dit seizoen voor een hoge variant mét chunky zool om helemaal on trend te zijn. Hoe dikker de zool, des te beter! Merken als Elena IachiCopenhagenFru.it en Dei Colli, hebben dit seizoen leuke exemplaren in hun collectie toegevoegd. Wat is jouw favoriet?
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.