Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuwe Anine Bing items!

Nieuwe Anine Bing items!

Shop nu je favoriete Anine Bing items!

Fashionistas kunnen hun hart weer ophalen bij Manwood, want de nieuwste najaarscollectie van Anine Bing is binnen. Zoals je misschien hebt kunnen zien, zijn we ons fashion aanbod steeds verder aan het uitbreiden en Anine Bing is één van onze favoriete fashion labels.

Het online aanbod van Anine Bing kleding kun je ook komen bekijken en passen in onze sfeervolle winkel in Oud-Zuid aan de Willemsparkweg 173. De winkelstraat in ‘De Schuyt’ staat bekend als één van de mooiste en meest geliefde locaties van Nederland. Little Paris in Amsterdam.

De kleding van Anine Bing is een investering waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Anine Bing staat als persoon bekend om haar casual looks en minimalistische, maar vrouwelijke uitstraling. De soepele pasvorm geeft jou de ruimte om jezelf te laten zien. De collectie bevat vooral basics, die je bij elke gelegenheid kunt dragen en combineren.

Kies bijvoorbeeld voor een jonge, frisse daytime look blouse, één van de iconische t-shirts, een luxueuze leren broek of een boyfriend oversized trui of blazer, de blazer kun je ook combineren met een bijpassende pantalon!

Ook verliefd op onze Anine Bing collectie? Houd onze pagina in de gaten voor de nieuwste Anine Bing items!
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.