Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shop nu je favoriete 8PM items!

Shop nu je favoriete 8PM items!

Dit item mag dit voorjaar absoluut niet ontbreken!

Laat je inspireren door de voorjaarscollectie van ons prachtige, nieuwe fashionmerk 8PM. Zoals vast niet onopgemerkt is gebleven, hebben we onze kledingcollectie aangevuld met nieuwe merken. Naast Anine Bing verkopen we nu ook Frame, Ventcouvert, 360Cashmere en Salvatore Santoro en 8PM.
 
8PM is een populair Italiaans modemerk. De collectie bestaat uit een kledinglijn met jurken, blouses, jumpsuits, blazers, truien, vesten en broeken. Verder is er volop keuze in basic stukken, onmisbaar in iedere garderobe, heerlijk comfortabel en makkelijk te combineren. Alle items zijn gemaakt van prachtige en duurzame materialen. 8PM staat voor classic chic en fashionable en past perfect in je nieuwe lentegarderobe.

Het online aanbod van 8PM kleding kun je straks komen bekijken en passen in onze sfeervolle winkel in Oud-Zuid aan de Willemsparkweg 173, om de hoek van de Cornelis Schuytstraat. ‘De Schuyt’ staat bekend als één van de mooiste en meest geliefde winkellocaties van Nederland en is zeker een must visit als je op zoek bent naar luxe producten. We kunnen niet wachten om je straks weer te verwelkomen in onze winkels, maar voor nu staat alles op Manwood.nl klaar voor verzending. Doordeweeks vóór 14.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

Ook benieuwd naar onze 8PM collectie? Houd onze pagina in de gaten voor de nieuwste items!
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.