Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

NEW: Run Of sneakers

NEW: Run Of sneakers

Dit item mag dit voorjaar absoluut niet ontbreken!

Een nieuw seizoen betekent tijd voor nieuwe schoenen van een nieuw merk. Heb je onze laatste aanwinst al gezien? Dit voorjaar hebben we voor jou het merk Run Of in onze collectie opgenomen. Run Of is hét Italiaanse sneakermerk voor de trendsetters van 2021. Dit label produceert innovatieve en opvallende damessneakers, die makkelijk te herkennen zijn aan hun design en de opvallende zool. Verder maken de toffe kleurcombinaties elk paar tot echte eyecatchers. De sneakers van Run Of zijn de perfecte combinatie van vakmanschap en futuristisch design. Bekijk hier onze Run Of collectie!

Sneakers in de meest uiteenlopende prints, kleuren en modellen zijn must haves dit voorjaar. Naast Run Of kun je hiervoor bij ons ook terecht voor vele andere bekende sneakermerken, zoals Philippe Model, Santoni, Hogan en Copenhagen, Premiata, Hoff en Paul Green.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.