Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maak je zomerdag compleet met duurzame slippers

Maak je zomerdag compleet met duurzame slippers

Maak kennis met ons nieuwe merk Indosole!

Shop je graag eerlijk en milieubewust? Dan zit je met een paar Indosoles helemaal goed. Geïnspireerd op de schoonheid, de ongerepte natuur en de kleuren van het Indonesische eiland Bali ontstaat het idee voor een duurzaam initiatief. Het merk Indosoles is in 2009 in Bali opgericht en gebruikt oude autobanden, die gerecycled worden als basis. De zool van de Indosole slipper is opgebouwd uit een combinatie van gerecyclede autobanden en natuurlijk rubber. De gerecyclede materialen zorgen voor stevigheid en grip en het natuurlijke rubber en de, in de zool ingebouwde steun voor de voetboog, zijn de basis voor comfort. 

Met deze slippers kan je heel wat kilometers over het strand of in de stad lopen. Verder is gekozen voor een tijdloos design, zodat je eindeloos plezier hebt van je Indosoles. Ga je voor de Flip Flops of de Slides? Bekijk hier onze gehele Indosole collectie!


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.