Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De AW2021 Hogan collectie

De AW2021 Hogan collectie

Shop nu je favoriete Hogan items!

De Hogan sneakers zijn dé sneakers voor de modeliefhebbers die houden van comfort en stijl. Het merk Hogan kenmerkt zich door luxe materialen en vakmanschap. De fashionable vrouw of man die zijn of haar outfit een mooi geheel wil maken, zit bij Hogan helemaal goed. Met de unieke details en de prachtige kleuren, kun je eindeloos combineren. Luxe sneakers in combinatie met een casual look zorgen ervoor dat de sneakers geliefd zijn onder vele fashionistas.

De exclusieve sneakers vallen op door de kenmerkende ‘Hogan-H’ aan de zijkant van de schoen. Het design van de sneakers is tijdloos en daardoor kun je sneakers van Hogan jarenlang dragen. De sneakers van Hogan zijn echte musthaves en zijn daarnaast zéér comfortabel. Bekijk hier onze nieuwste modellen voor dames en heren, met onder andere de modellen van Hyperactive, Rebel, Hyperlight en de Interactive³. Ben jij al fan?

De Hogan H-Bag

Wist je dat we nu ook prachtige exclusieve tassen van het merk Hogan verkopen? De Hogan H-bag is stijlvol en trendy, met een moderne twist. De Hogan tassen zijn volledig uitgevoerd in effen leer, met de opvallende Hogan-H op de voorzijde. Een tas van Hogan is de perfecte accessoire die tijdloos is en waar je jaren plezier van zult hebben. De handtassen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten in de kleuren beige, zwart en cognac. Welke kleur is jouw favoriet?

Kom je snel langs in onze winkels? Of bekijk hier online de gehele Hogan collectie!
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.