• Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Klantenservice tel: 020 7220960
  • Achteraf betalen mogelijk
Nederlands
Categorieën
Uw filters
UNITED NUDE

UNITED NUDE

0 Producten
Filters
Filters

United Nude bij Manwood Amsterdam

Het opvallende schoenenmerk United Nude is in 2003 opgericht door een jonge Nederlandse architect. De bijzondere schoenen van United Nude zijn extravert en zijn lekker opvallend. Het merk United Nude baseert zijn ontwerpen op bijzondere architectuur, dit zie je terug aan de veelzijdige materialen en kleurrijke ontwerpen. Dankzij de grafische en futuristische designs springen de ontwerpen van United Nude er echt uit. Elk ontwerp heeft een eigen en uniek concept en alle ontwerpen zijn uit duizenden te herkennen. Naast de bijzondere designs, staat kwaliteit en comfort ook hoog in het vaandel bij United Nude en lopen alle schoenen ook erg fijn. 
 
Manwood Amsterdam heeft altijd een zeer ruim assortiment van United Nude op voorraad, naast de sandalen en pumps van United Nude, zijn er ook altijd leuke United Nude schoenen te vinden in de outlet voor een leuke prijs.

Schoenen van United Nude kunt u snel en gemakkelijk bestellen in onze webshop en worden binnen 1 tot 3 werkendagen bezorgd. Heeft u vragen? Mail dan naar webshop@manwood.nl of kom langs in onze winkels in Amsterdam en kies voor een paar prachtige United Nude schoenen!

Divide